Voor iedereen met een hobby.
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Tas met veel kleuren

Go down 
AuthorMessage
Bloemeke
Admin
avatar

Posts : 2359
Join date : 2010-06-02
Age : 38

PostSubject: Tas met veel kleuren   Sun Jun 06, 2010 3:08 amTip Haken-1: Vervang de eerste v van elke tr steeds door 1 l. Eindig elke tr met 1 hv om de 1e van het begin van de tr.

Tip Haken-2: Vervang de eerste v van elke tr steeds door 1 l.

Kreeftensteken: Haak een toer van v van links naar rechts.

Tas: Haak met haaknld 8 mm en 4 draden Muskat Soft 35 l – dwz, met één draad van elke kleur.
1e tr: Haak 1 v in de 2e l van de nld, en haak door met 1 v in elke l aan weerskanten van de ketting = 68 v (dwz 34 v aan weerskanten). Lees Tip Haken-1! Haak zo door met 1 v in elke v tot een hoogte van 39 cm. Wissel naar 3 draden Paris. Haak 1 tr van v en 1 tr van kreeftensteken – lees de instructie hierboven. De tas heeft nu een hoogte van ca 42 cm. Vouw de eerste 8 cm van de tas om. Haak met 3 draden Paris langs de vouwnaad als volgt: 1 tr v en 1 tr kreeftensteken.

Hengsel: Haak met haaknld 8 mm en 3 draden Paris 7 l. Haak 1 v in de 2e l van de nld, en haak vervolgens 1 v in elke l = 6 v. Lees Tip Haken-2! Haak zo door met 1 v in elke v tot een totale hoogte van ca 62 cm. Vouw het hengsel dubbel en sluit de zijnaad, maar laat ca 5 cm aan beide uiteinden open staan. Haak nog een hengsel op dezelfde manier. Naai de hengsels vast aan elke zijde, op de binnenkant van de tas met een tussenruimte van ca 14 cm. (Zorg ervoor dat de naden van het hengsel op de onderkant komen, zodat ze niet zichtbaar zijn).
Back to top Go down
View user profile http://hobbyhoekje.forumotion.com
 
Tas met veel kleuren
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Hobbyhoekje :: Patronen-
Jump to: