Voor iedereen met een hobby.
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Fijn gekreukeld

Go down 
AuthorMessage
Bloemeke
Admin
Bloemeke

Posts : 2359
Join date : 2010-06-02
Age : 39

PostSubject: Fijn gekreukeld   Thu Jun 03, 2010 1:19 amBenodigheden


* 5 verschillende soorten kralen, waaronder kleine kraaltjes en metalen
* kralen
* Bedeltjes
* Twee verschillende kleuren rollen binddraad (dun geribbeld)
* Wire wire zilverkleurig, 0,70 mm
* Ketting
* Sluiting

Instructies


Knip 9 draden van het binddraad af van elk 1,2 meter lang. Vouw de 9 draden dubbel. Draai de dichte kant een paar keer rond zodat er een oog ontstaat. Rijg per keer vijf kleine kralen, een bedeltje of een grote kraal aan de draad en draai de draad bij de kraal rond, zodat de kraal vast komt te zitten. Houd ongeveer 5 cm afstand tussen de kralen. Doe dit bij alle 9 draden.

Vervolgens pak je alle draden bij elkaar met de kant van het oog aan dezelfde kant. Draai een stukje zilverkleurig ijzerdraad om de bundel draden, net onder de oogjes. Doe een ringetje door de oogjes heen. Aan de andere kant van de bundel draden zitten nog geen oogjes. Vouw van ieder draadje de laatste 1,5 centimeter terug en draai dit om de draad heen. Zo ontstaat er een oogje. Draai ook bij dit uiteinde van de bundel een stukje zilverkleurig ijzerdraad net onder de oogjes, zodat het netjes wordt afgewerkt. Doe ook hier een ringetje door de oogjes.

Bevestig vervolgens aan beide kanten van de bundel draden een stuk ketting van 6,5 centimeter. Vervolgens maak je een sluiting aan de ketting vast. Tenslotte trek je de bundel draden voorzichtig een stukje uit elkaar en duw je ze in de juiste vorm, zodat de ketting de gewenste vorm krijgt.

bron mirjam
Back to top Go down
View user profile http://hobbyhoekje.forumotion.com
 
Fijn gekreukeld
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Hobbyhoekje :: Wire & Wire-
Jump to: