Voor iedereen met een hobby.
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Gedraaide wire

Go down 
AuthorMessage
Bloemeke
Admin
Bloemeke

Posts : 2359
Join date : 2010-06-02
Age : 39

PostSubject: Gedraaide wire   Thu Jun 03, 2010 1:20 am
Benodigdheden

* Ongeveer 48 wat grotere kralen of parels per streng
Rocailles
* 0,45 mm ijzerdraad op een klosje
* Slotje + verlengketting of ringetje


Instructies

1. Maak een selectie van de kralen die je graag wil gebruiken. Je hebt per streng ongeveer 48 kralen en nog wat rocailles nodig.

2. Neem een klosje ijzerdraad van 0,45 mm. Rijg de kralen op het draad, met tussen iedere grote kraal 3 rocailles. Je mag het draad nog niet afknippen.

3. Zorg dat je circa 10 cm draad overhou als reserve voor de afwerking en het slotje. Neem de eerste kraal. Zorg dat de draad naar elkaar toe komt, alsof de kraal hangt. Draai de draad ongeveer 3x rond. Je kan dit doen door het draad vast te houden en de kraal te draaien, maar het kan ook andersom, dus kraal vasthouden en de draad draaien.4. Rijg 3 rocailles en 1 grote kraal. Deze ga je vervolgens op dezelfde manier ronddraaien als de vorige keer. Bij dit voorbeeld is er 1,5 cm afstand tussen iedere gedraaide kraal. Dit kan natuurlijk ook meer of minder als je dat zelf wilt.5. Herhaal stap totdat het ongeveer lang genoeg is. Bij dit voorbeeld zijn 48 grote kralen gebruikt.

6. Herhaal dit vervolgens nog een keer. Je moet minimaal 2 strengen hebben.7. Leg de strengen naast elkaar en draai de resterende draad om elkaar heen. Bij dit voorbeeld zijn 2 strengen gebruikt maar je kan ook meerdere strengen gebruiken.8. Draai vervolgens de strengen om elkaar heen.9. Bevestig zoals je bij kettelen doet aan de ene kant een slotje en aan de andere kant een verlengketting.Veel plezier met deze instructies!

bron debby
Back to top Go down
View user profile http://hobbyhoekje.forumotion.com
 
Gedraaide wire
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» speedometer kong
» Grounding System On SYM
» Hot of the wire, ML 2012 SDCC wave 1 and 2 release news

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Hobbyhoekje :: Wire & Wire-
Jump to: